Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/heftykode.dk/public_html/settlementet/wp-content/plugins/social-media-icons-widget/social-media-icons-widget.php on line 67

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/heftykode.dk/public_html/settlementet/wp-content/plugins/youtube-video-player/youtube-embed.php on line 56
Beskæftigelse – Settlementet

Beskæftigelse

Settlementet tilbyder beskæftigelsesrettede forløb for ledige borgere, som også har andre problemer end at stå uden for arbejdsmarkedet.

Problemerne er ofte komplekse og kan fx handle om fysisk eller psykisk sygdom, stress, indlæringsvanskeligheder, manglende skolegang og manglende uddannelse. I Settlementet lægger vi vægt på, at et beskæftigelsesrettet forløb skal fremme lysten til og troen på, at det enkelte individ igen kan blive en del af et arbejdsfællesskab.

For at skræddersy meningsfulde forløb, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte borgers behov og problemstillinger. Et beskæftigelsesrettet forløb kan bestå af individuelle samtaler, rådgivning, arbejde i Settlementets socialøkonomiske virksomheder, virksomhedspraktik med mentor og støtte til at håndtere sit forløb i fx jobcenteret, socialcenteret eller i sundhedsvæsnet.

 

Kontakt

Settlementet
Dybbølsgade 41
1721 København V.
Tlf: 33 22 88 20
CVR-nr. 18 21 08 51
settlementet@settlementet.dk